دوشنبه 27 خرداد ماه 1398 | ثبت نام | ورود | کاربر مهمان  | فارسی   English
زدلاچک معتقد است"اقتصاد جریان غالب" به تدریج همه رنگ و رنگ مایه‌های خود را به دنیای فن سالارانه وانهاده است که در آن سیاه و سفید حکومت می‌کند و درنمی یابد اقتصادی که امروز می‌شناسیم پدیده‌ای فرهنگی است که محصول تمدن ماست. می‌گوید در نهایت، کل اقتصاد، اقتصاد خیر و شر است.
روز سی و یک اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۸، دکتر عبده تبریزی در نشست افطار اقصاد بیدار حضور یافت و سخنرانی با عنوان "در مورد مشکلات ساختاری اقتصاد ایران "(On Structural Problems of Iranian Economy) ارائه نمود.
نیم‌سال آموزشی دیگری به پایان رسید: کلاسی در دانشگاه شریف و کلاسی در دانشگاه امیرکبیر.
در مورد دموکراسی صدام حسین انتشارات DESTE سال دو هزار و دوازده خواندن سه مقاله از دیکتاتور آدمکشی چون صدام حسین در مورد "دموکراسی در عراق" یادآور چیزی جز طنز تاریخ نیست.
در شامگاه پنجشنبه بیست و شش اردیبهشت‌ نود و هشت، به ابتکار دکتر حسن طائی، رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه و با همکاری مجله بخارا، مراسم شصت‌سالگی مدرسه عالی بازرگانی (دانشکده اقتصاد علامه) در محل آن دانشکده برگزار شد.
Print Send to Friends
یکشنبه 29 اسفند ماه 1389 | hits : 9743 | Code: 248
افته‌هایی در مالی شركت‌ها


پيشگفتار

اين كتاب جلد دوم افته‌هايي در مديريت مالي[1] است. در مقاله‌ي اول از اين كتاب تحت‌عنوان «افته‌كاوي در مالي شركت‌ها» نحوه‌ي مطالعه و تحليل افته‌ها آمده است. از خوانندگان دعوت مي‌شود اين مقاله را قبل‌از مطالعه و تحليل افته‌ها بخوانند.

چارچوب موضوعي افته‌هاي اين دفتر به چارچوب مطالب مالي شركت‌ها محدود شده است. بنابراين مناسب است اين كتاب براي تدريس در كلاس‌هاي «مديريت مالي» و «مالي شركت‌ها» به‌كار رود.

اين كتاب به‌نوعي تأليف و ترجمه است. آقاي عبد‌الله كوثري غير از ويرايش كتاب، چند متن فرنگي مربوط به كتاب را از انگليسي به فارسي ترجمه كرده و درواقع مؤلف مشترك كتاب تلقي مي‌شوند.

 

حسين عبده تبريزي

میثم رادپور

مهرماه ۱۳۹۳



[1]. حسين عبده تبريزي، افته‌هايي در مديريت مالي، ويرايش دوم (چاپ دوم)، ۱۳۷۵، انتشارات پيشبرد، تهران.

فرم ثبت نظر
نام
آدرس ايميل
متن نظر *
متن کنترلی را وارد کنيد *

در اين بخش نظری ثبت نشده است.
© Copyright 2011 iranfinance.net All Rights Reserved. Powered by : HomaNic.com | Developed by :