Search

بررسی قانون جدید بانک مرکزی

  1. Home
  2. »
  3. روزنگار
  4. »
  5. بررسی قانون جدید بانک مرکزی
جزئیات مناظره:

مناظره‌ی «بررسی قانون جدید بانک مرکزی» ‏با حضور مصطفی بهشتی‌روی، مشاور مدیرعامل بانک پاسارگاد و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره‌ی ‏Asian Bankers Association‏ ؛ احمد عزیزی، معاون اسبق بانک مرکزی و مدیرعامل اسبق ملی بانک PLC لندن؛ سیدعلی مدنی‌زاده، رئیس دانشکده‌ی مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف و حسین ایزدی، مشاور مدیرعامل بانک کشاورزی در امور سرمایه‌گذاری ‏در تاریخ ۷ آبان‌ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

معرفی مهمانان:

مصطفی بهشتی‌روی

مصطفی بهشتی‌روی با مدرک تحصیلی کارشناسی‌ارشد آموزش مدیریت بازرگانی از دانشگاه ایالتی پرتلند، در حال حاضر مشاور مدیرعامل بانک پاسارگاد و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره‌ی Asian Bankers Association که مرکز آن در تایوان است. او پیشتر عضو هیئت‌عامل و عضو هیئت‌مدیره‌ی بانک پاسارگاد است.

او پیشتر ریاست اداره‌ی کل سازمان و روش‌های بانک ملت، مدیریت امور بین‌الملل بانک ملت را برعهده داشته است. همچنین در کارنامه‌ی بهشتی‌روی، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره‌ی شرکت سرمایه‌گذاری ملت، مدیرعامل بانک ملت ترکیه، معاون مدیرعامل بانک پارسیان و رئیس دفتر نمایندگی بانک اسلامی دبی به چشم می‌خورد.

احمد عزیزی

احمد عزیزی، دانش‌آموخته‌ی رشته‌ی سرمایه‌گذاری و تأمین مالی از دانشگاه لندن و حسابداری و علوم مالی از دانشگاه علامه‌طباطبایی است. وی در طول سال‌های ‏خدمت خود، معاونت اقتصادی سازمان برنامه و بودجه، معاونت ارزی بانک مرکزی، مشاوره‌‌ی وزیر امور اقتصادی و دارایی و ‏همچنین مدیرعاملی بانک‌های ملی ایران، سپه، مسکن، ملی‌ بانک لندن (PLC) و صنعت و معدن را بر عهده داشته است.

علاوه بر این، عزیزی تألیف ‏و ترجمه مقالات و چندین عنوان کتاب با موضوعات بانکداری مرکزی، تنظیم‌گری مالی، حسابداری و همچنین تدریس و پژوهش در دانشگاه‌های معتبر کشور را در ‏کارنامه‌ی خود دارد.

علی مدنی‌زاده

سیدعلی مدنی‌زاده، مدرک کارشناسی و کارشناسی‌ارشد مهندسی برق را از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرده است. با این حال برای ‏تحصیل در رشته‌ی مهندسی محاسبات و ریاضیات به دانشگاه استنفورد رفت و مدرک دکترای خود را نیز در رشته‌ی اقتصاد از ‏دانشگاه شیکاگو دریافت کرد.

مدنی‌زاده، استادیار دانشکده‌ی مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، در حال حاضر ریاست ‏این دانشکده را برعهده دارد. وی همچنین مشاور معاونت اقتصادی سازمان برنامه و بودجه، مدیر گروه مدلسازی پژوهشکده‌ی ‏پولی و بانکی و عضو در هیئت‌مدیره‌ی موسسه‌ی حامی علوم انسانی بوده است.‏

سه کتاب به‌صورت مشترک با سایر کارشناسان ازسوی مدنی‌زاده منتشر شده است که یکی از آنها با عنوان «عوامل رکود ‏تورمی و راهکارهای خروج» در دو جلد در سال ۱۴۰۰ به انتشار درآمده است:‏

  •  «اصلاحات ساختاری بودجه» تألیف سیدحمید پورمحمدی، سیدعلی مدنی‌زاده، نیلوفر دمنه و فرهاد خان‌میرزایی ‏
  •  «ارزیابی وضعیت و چشم‌انداز بازارهای مالی: اصلاح نظام بانکی: چرایی و چگونگی (طرح جامع مطالعات اقتصاد ایران)» ‏تألیف امینه محمودزاده و سیدعلی مدنی‌زاده
  •  «عوامل رکود تورمی و راهکارهای خروج: شواهدی از رکود تورمی ایران در سال‌های ۱۳۹۲ – ۱۳۹۰» تألیف محمدحسین ‏رحمتی و سیدعلی مدنی‌زاده
  •  «عوامل رکود تورمی و راهکارهای خروج: مبانی نظری و تجارب کشورها» تألیف محمدحسین رحمتی و سیدعلی مدنی‌زاده

حسین ایزدی

حسین ایزدی، مدرک کارشناسی مدیریت علوم بانکی خود را از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌جنوب دریافت کرده است. او با اخذ دو مدرک کارشناسی‌ارشد در رشته‌های مدیریت بازرگانی با گرایش مالی از دانشگاه آزاد اسلامی اراک و رشته‌ی آموزش در مقطع آموزش عالی (PGCert HE‎) از مدرسه‌ی بازرگانی بانگر از دانشگاه بانگور انگلستان ‏( School of Education, Bangor University) فارغ‌التحصیل شد.

هم‌چنین ایزدی دانش‌آموخته‌ی دکترای مدیریت با گرایش راهبردی از مدرسه‌ی بازرگانی بانگر از دانشگاه بانگور انگلستان است. او به‌مدت سه‌سال نیز در این دانشگاه به تدریس دروس مرتبط با مدیریت، بازرگانی و مدیریت استراتژیک پرداخت.

ایزدی هم‌اکنون به‌عنوان مشاور مدیرعامل بانک کشاورزی در امور سرمایه‌گذاری مشغول به فعالیت است. از دیگر سوابق او می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کارشناس رسمی مرکز امور مشاوران قوه قضائیه، رشته‌ی امور بانکی
  • رئیس هیئت‌مدیره‌ی گروه تأمین آتیه‌ی تدبیر سبز
  • عضو هیئت‌مدیره‌ی شرکت کارگزاری صبا تأمین
  • مدیرعامل شرکت کارگزاری اطمینان سهم
  • عضو هیئت‌مدیره‌ی شرکت فن‌آوری سگال
  • عضو هیئت‌مدیره‌ی موظف شرکت صرافی مهر
  • عضو هیئت‌مدیره یصندوق تأمین آتیه کارکنان بانک کشاورزی
  • عضو هیئت‌مؤسس و هیئت‌مدیره‌ی شرکت کارگزاری خوشه‌چین (شرکت کارگزاری اقتصاد بیدار فعلی)
  • کارشناس‌ارشد بانک کشاورزی
  • مسئول راه‌اندازی و مدیر تالار اختصاصی معاملات سهام کارگزاری بانک کشاورزی (اولین تالار معاملات بورس اوراق بهادار ایران)

برای تماشای ویدیوی این مناظره‌ی اقتصادی اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیوگرافی دکتر حسین عبده تبریزی

حسین عبده تبریزی در سال ۱۳۳۰ در تهران متولد شد. در سال ۱۳۵۲، همزمان مدرک کارشناسی مدیریت از مدرسه‌ی عالی بازرگانی و کارشناسی زبان انگلیسی از مدرسه‌ی عالی ترجمه را دریافت نمود. در سال ۱۳۵۳، تحصیلات خود را در رشته‌ی مدیریت بازرگانی در مرکز مطالعات مدیریت ایران (وابسته به دانشگاه هاروارد) در سطح کارشناسی ارشد ادامه داد و تحصیلات عالی خود را در سطح دکترای رشته‌ی امور مالی و بانکداری در مدرسه‌ی عالی بازرگانی منچستر در سال ۱۳۵۶ به پایان رساند.

سابقه‌ی تدریس دکتر عبده به سال ۱۳۵۴ بازمی‌گردد. از آن زمان تاکنون وی در بسیاری از مؤسسات آموزش عالی، سازمان‌ها‌ و مراکز تحقیقاتی کشور استاد مدعو بوده است. دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علامه‌ی طباطبایی، مؤسسه‌ی عالی پژوهش در برنامه‌ریزی و توسعه و دانشگاه امام صادق (ع) تنها برخی از مؤسساتی است که دکتر عبده در آنها به تدریس دانش مالی پرداخته است.

حوزه‌های تحقیقاتی اخیر وی شامل حل‌وفصل بانکی، مدل‌هاي كنترل ريسك، نظارت بر بازارهای سرمایه، معرفت‌شناسی مالی، تأمین مالی بخش مسکن و مالی رفتاری در بورس اوراق بهادار تهران است.

دکتر عبده تبریزی مترجم کتاب‌های فیزیک مالی، خطر و بازده، ارزشيابی، مدیریت مالی (دو جلد)، مبانی بازارها و نهادهای مالی (دو جلد) و چندین کتاب دیگر است. وی هم‌چنین مؤلف کتاب‌های بازار آتی، مالی املاک و مستغلات، مالی شرکت‌ها (دو جلد)، افته‌هایی در مدیریت مالی، افته‌هایی در مالی شرکت‌ها، مجموعه‌ی مقالات مالی و سرمایه‌گذاری (دو جلد)، اندازه‌گیری و مدیریت ریسک بازار، فرهنگ اصطلاحات مالی و سرمایه‌گذاری و بازار دارایی‌ها در دهه‌ی ۹۰ شمسی است. وی عضو هیأت تحریریه‌ی نشریه‌های متعدد و از جمله صاحب‌ امتیاز روزنامه‌ی سرمایه بوده است که در دولت احمدی‌نژاد توقیف شد. صدها مقاله از وی در نشریه‌های دانشگاهی و مطبوعات کثیرالانتشار منتشر شده است.

برخی از مهم‌ترین فعالیت‌های اجرایی حسین عبده تبریزی به شرح زیر است:

رئیس هیأت‌مدیره‌ی شركت خدمات پژوهش و مشاوره‌ی مالی تابان‌خرد (امروز-۱۳۸۵)

عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار (۱۳۹۷-۱۳۹۲)

رئیس هیأت مدیره‌ی لیزینگ بانک اقتصاد نوین (۱۳۸۹-۱۳۸۵)

رئیس هیأت مدیره‌ی کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران (۱۳۸۹-۱۳۸۶)

مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه‌ی نوین (۱۳۸۹-۱۳۸۷)

مديرعامل شركت تأمین سرمایه‌ی اقتصاد نوین (۱۳۸۷-۱۳۸۵)

دبير كل مؤسسه‌ی توسعه‌ی صنعت سرمايه‌گذاري ايران (۱۳۸۷-۱۳۸۵)

دبیر کل بورس اوراق بهادار تهران (۱۳۸۴-۱۳۸۲)

رئیس هیأت ‌مدیره‌ی بانک اقتصاد نوین (۱۳۸۲-۱۳۸۰)

رئيس هيأت‌‌مديره و مديرعامل شركت سرمايه‌گذاري ساختمان ايران (۱۳۸۰-۱۳۷۶)

خدمات عمومی

به عنوان فعال بخش خصوصی و استاد مالی، دکتر عبده به‌ویژه در سه دهه‌ی اخیر در حوزه‌ی خدمات عمومی به شکل داوطلبانه فعال بوده است. در حوزه‌ی خصوصی‌سازی، کارایی بازار بدهی و قانون بازار سرمایه به‌ وزرای امور اقتصادی و دارایی؛ در حوزه‌ی بازار رهن، سیاست‌گذاری زمین و صندوق‌های مستغلات به وزرای راه و شهرسازی؛ و در طیف گسترده‌ای از نهادهای پولی و مالی در حوزه‌های مختلف مالی به بانک مرکزی، بانک‌ها، بیمه‌ها، بازنشستگی‌ها، خیریه‌ها و دیگر نهادهای مالی مشورت داده است. این خدمات همچون تدریس وی در دهه‌ها‌ی گذشته افتخاری بوده است. دکتر عبده طی این سال‌ها به طور افتخاری عضو هیأت امنای دو مؤسسه‌ی آموزشی؛ عضو هیأت تنظیم بازار برق؛ عضو هیأت علمی ده‌ها کنفرانس و سمینار؛ داور، سردبیر یا عضو هیأت تحریریه‌ی چندین نشریه علمی، مجله و روزنامه؛ داور یا عضو هیأت علمی رویدادها و جشنواره‌های علمی مختلف بوده است.