Search

انتظارات از مدیران بازار سرمایه

  1. Home
  2. »
  3. روزنگار
  4. »
  5. انتظارات از مدیران بازار سرمایه
جزئیات مناظره:

مناظره‌ی «انتظارات از مدیران بازار سرمایه» با مشارکت آقایان محمدرضا صادقی‌مقدم، دانشیار گروه مدیریت صنعتی در دانشکده‌ی مدیریت دانشگاه تهران؛ محمد مرادی، دانشیار گروه حسابداری در دانشکده‌ی مدیریت دانشگاه تهران؛ حسین محمودی‌اصل، کارشناس ارشد بازار سرمایه و مشاور اقتصادی و سعید امینی، کارشناس ارشد بازار سرمایه در تاریخ دوم مهرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

معرفی مهمانان:

محمدرضا صادقی مقدم
دانشیار مدیریت صنعتی دانشگاه تهران

دکتر محمدرضا صادقی‌مقدم فارغ‌التحصیل رتبه‌ی اول کارشناسی مدیریت صنعتی از دانشگاه شیراز، فارغ‌التحصیل رتبه‌ی اول کارشناسی‌ارشد مدیریت تولید و عملیات از دانشگاه تهران استاو با کسب رتبه‌ی اول آزمون دکترای مدیریت تولید و عملیات از دانشگاه تهران، مدرک دکترای مدیریت تولید و عملیات دانشگاه تهران را دریافت کرداو هم‌اکنون دانشیار گروه مدیریت صنعتی در دانشکده‌ی مدیریت دانشگاه تهران است.

از سوابق اجرایی او می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  مدیرعامل شرکت مدیریت سرمایه‌گذاری ملی ایران
  •  معاونت برنامه‌ریزی ومطالعات راهبردی شرکت سرمایه‌گذاری غدیر
  •  معاون سرمایه‌گذاری شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران
  •  ریاست سازمان توسعه وسرمایه‌گذاری دانشگاه تهران ومعاون دانشگاه تهران
  •  معاونت سیاست‌گذاری وامور مجامع سازمان توسعه‌ی سرمایه‌گذاری دانشگاه تهران
  •  ریاست هیئت‌مدیره‌ی سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو)
  •  عضویت درهیات مدیره شرکت بورس اوراق بهادارتهران
  •  عضویت در هیئت‌مدیره‌ی ‏کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران
  •  رئیس هیئت‌مدیره‌ی ‏شرکت کارگزاری سرمایه‌گذاری ملی ایران
  •  عضویت در هیئت‌مدیره‌ی ‏صندوق جسورانه‌ی یکم دانشگاه تهران
  •  عضویت در کمیته‌ی قوانین و مقررات شرکت بورس اوراق بهادار تهران

محمد مرادی
دانشیار حسابداری دانشگاه تهران

دکتر محمد مرادی، مدرک کارشناسی حسابداری خود را از دانشگاه شمسی‌پور دریافت کرده استاو در مقطع کارشناسی‌ارشد و دکترا نیز در همین رشته از دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شده و در حال حاضر دانشیار گروه حسابداری در دانشکده‌ی مدیریت این دانشگاه استاو بالغ بر ۱۰ کتاب در حوزه‌ی حسابداری و شمار زیادی مقاله‌ی علمی در زمینه‌ی مالی به نگارش درآورده استهم‌چنین مرادی دبیری تخصصی فصلنامه‌ی بررسی‌های حسابداری و حسابرسی را برعهده دارد.

حسین محمودی اصل
کارشناس ارشد بازار سرمایه

دکتر حسین محمودی‌اصل با توجه به علاقمندی به حوزه تولید و سرمایه‌گذاری و لزوم نگاه چندوجهی به مسائل این حوزه، به تحصیل در دوره‌های کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکترا در رشته حسابداری، مدیریت صنعتی و کارآفرینی پرداختاو سال‌های متمادی در کنار فعالیت در شرکت‌های مختلف بورسی و غیربورسی، در حوزه اقتصادی به‌عنوان مشاور نمایندگان مجلس و کمیسیون اقتصاد فعالیت کرد

در سه سال گذشته نیز در دفاع از تولید و بازار سرمایه در زمینه ابطال و اصلاح نرخ خوراک گاز صنایع، اصلاح مصوبه‌ی عوارض صادراتی، اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه، تعدیل نرخ سود بانکی و اهمیت دادن به موضوع حاشیه‌ی سود تولید در تصمیم‌ها تلاش کرده استوی به‌عنوان دبیر کمیته‌ی بازار سرمایه‌ی کمیسیون اقتصادی در تدوین اصلاحیه‌ی قانون بازار سرمایه نقش داشت؛ این اصلاحیه در نوبت رسیدگی در صحن قرار دارد.

سعید امینی
کارشناس ارشد بازار سرمایه‌ی دانایان

سعید امینی، مدرک کارشناسی در حوزه‌ی اقتصاد را از دانشگاه علامه‌ طباطبایی دریافت کرده و برای دوره‌ی کارشناسی‌ارشد ‏خود در همین رشته از دانشگاه صنعتی شریف فارغ‌التحصیل شده استاو در سال ۱۳۹۵ مدال نقره‌ی المپیاد علمی دانشجویی ‏اقتصاد را در بین دانشگاه‌های کشور از آن خود کرداین کارشناس ارشد بازار سرمایه، ‏هم‌اکنون همزمان با فعالیت در حوزه‌ی برنامه‌نویسی و تحلیل داده‌های مالی و اقتصادی، به‌عنوان یکی از ‏ادمین‌های اصلی گروه «هم‌اندیشی اقتصاد و مالی ایران (هاما)» نقش ایفا می‌کند.‏

برای تماشای ویدیوی این مناظره‌ی اقتصادی اینجا کلیک کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیوگرافی دکتر حسین عبده تبریزی

حسین عبده تبریزی در سال ۱۳۳۰ در تهران متولد شد. در سال ۱۳۵۲، همزمان مدرک کارشناسی مدیریت از مدرسه‌ی عالی بازرگانی و کارشناسی زبان انگلیسی از مدرسه‌ی عالی ترجمه را دریافت نمود. در سال ۱۳۵۳، تحصیلات خود را در رشته‌ی مدیریت بازرگانی در مرکز مطالعات مدیریت ایران (وابسته به دانشگاه هاروارد) در سطح کارشناسی ارشد ادامه داد و تحصیلات عالی خود را در سطح دکترای رشته‌ی امور مالی و بانکداری در مدرسه‌ی عالی بازرگانی منچستر در سال ۱۳۵۶ به پایان رساند.

سابقه‌ی تدریس دکتر عبده به سال ۱۳۵۴ بازمی‌گردد. از آن زمان تاکنون وی در بسیاری از مؤسسات آموزش عالی، سازمان‌ها‌ و مراکز تحقیقاتی کشور استاد مدعو بوده است. دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علامه‌ی طباطبایی، مؤسسه‌ی عالی پژوهش در برنامه‌ریزی و توسعه و دانشگاه امام صادق (ع) تنها برخی از مؤسساتی است که دکتر عبده در آنها به تدریس دانش مالی پرداخته است.

حوزه‌های تحقیقاتی اخیر وی شامل حل‌وفصل بانکی، مدل‌هاي كنترل ريسك، نظارت بر بازارهای سرمایه، معرفت‌شناسی مالی، تأمین مالی بخش مسکن و مالی رفتاری در بورس اوراق بهادار تهران است.

دکتر عبده تبریزی مترجم کتاب‌های فیزیک مالی، خطر و بازده، ارزشيابی، مدیریت مالی (دو جلد)، مبانی بازارها و نهادهای مالی (دو جلد) و چندین کتاب دیگر است. وی هم‌چنین مؤلف کتاب‌های بازار آتی، مالی املاک و مستغلات، مالی شرکت‌ها (دو جلد)، افته‌هایی در مدیریت مالی، افته‌هایی در مالی شرکت‌ها، مجموعه‌ی مقالات مالی و سرمایه‌گذاری (دو جلد)، اندازه‌گیری و مدیریت ریسک بازار، فرهنگ اصطلاحات مالی و سرمایه‌گذاری و بازار دارایی‌ها در دهه‌ی ۹۰ شمسی است. وی عضو هیأت تحریریه‌ی نشریه‌های متعدد و از جمله صاحب‌ امتیاز روزنامه‌ی سرمایه بوده است که در دولت احمدی‌نژاد توقیف شد. صدها مقاله از وی در نشریه‌های دانشگاهی و مطبوعات کثیرالانتشار منتشر شده است.

برخی از مهم‌ترین فعالیت‌های اجرایی حسین عبده تبریزی به شرح زیر است:

رئیس هیأت‌مدیره‌ی شركت خدمات پژوهش و مشاوره‌ی مالی تابان‌خرد (امروز-۱۳۸۵)

عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار (۱۳۹۷-۱۳۹۲)

رئیس هیأت مدیره‌ی لیزینگ بانک اقتصاد نوین (۱۳۸۹-۱۳۸۵)

رئیس هیأت مدیره‌ی کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران (۱۳۸۹-۱۳۸۶)

مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه‌ی نوین (۱۳۸۹-۱۳۸۷)

مديرعامل شركت تأمین سرمایه‌ی اقتصاد نوین (۱۳۸۷-۱۳۸۵)

دبير كل مؤسسه‌ی توسعه‌ی صنعت سرمايه‌گذاري ايران (۱۳۸۷-۱۳۸۵)

دبیر کل بورس اوراق بهادار تهران (۱۳۸۴-۱۳۸۲)

رئیس هیأت ‌مدیره‌ی بانک اقتصاد نوین (۱۳۸۲-۱۳۸۰)

رئيس هيأت‌‌مديره و مديرعامل شركت سرمايه‌گذاري ساختمان ايران (۱۳۸۰-۱۳۷۶)

خدمات عمومی

به عنوان فعال بخش خصوصی و استاد مالی، دکتر عبده به‌ویژه در سه دهه‌ی اخیر در حوزه‌ی خدمات عمومی به شکل داوطلبانه فعال بوده است. در حوزه‌ی خصوصی‌سازی، کارایی بازار بدهی و قانون بازار سرمایه به‌ وزرای امور اقتصادی و دارایی؛ در حوزه‌ی بازار رهن، سیاست‌گذاری زمین و صندوق‌های مستغلات به وزرای راه و شهرسازی؛ و در طیف گسترده‌ای از نهادهای پولی و مالی در حوزه‌های مختلف مالی به بانک مرکزی، بانک‌ها، بیمه‌ها، بازنشستگی‌ها، خیریه‌ها و دیگر نهادهای مالی مشورت داده است. این خدمات همچون تدریس وی در دهه‌ها‌ی گذشته افتخاری بوده است. دکتر عبده طی این سال‌ها به طور افتخاری عضو هیأت امنای دو مؤسسه‌ی آموزشی؛ عضو هیأت تنظیم بازار برق؛ عضو هیأت علمی ده‌ها کنفرانس و سمینار؛ داور، سردبیر یا عضو هیأت تحریریه‌ی چندین نشریه علمی، مجله و روزنامه؛ داور یا عضو هیأت علمی رویدادها و جشنواره‌های علمی مختلف بوده است.